June 21, 2009

Happy Father's Day, Dad!

Have a great Father's Day, Dad!!!


Here is part of Graham's Stand Up Routine in the talent show.
In case you can't quite make out what he's saying {the sound is kind of odd}, I've included the jokes below.

video

1) What is long, green and dangerous? (Response: an alligator?)

answer: No, a herd of stampeding cucumbers!

2) What did the farmer say when he lost his tractor?

answer: "Where's my tractor?"

3) Three holes: Well, well, well!

video

4) {cut off} What do you call an elephant at the North Pole?

answer: Lost!

5) What do you call a hippo in a phone booth?

answer: Stuck!

6) Have you heard the one about the dinosaur?

answer: Of course not, it's extinct!

7) Why should you keep dynomite in your glove compartment?

answer: In case you need to blow up a tire!

8) Why was the mushroom invited to all the parties?

answer: Because he was a fun-guy {fungi}!

video

9) {cut off} Why do ballerinas wear tu-tus?

answer: Because one-ones are too small and

three-threes are too big!

10) What do you get when you combine a vampire with a snowman?

answer: Frostbite!

11) What do you get when you cross a great white shark with a porcupine?

answer: As far away as possible!

12) What is invisible and smells like bananas?

answer: Monkey burps!

There is one more quick part that I almost missed because I shut off the camera,

but he walked off the stage like a robot. What a natural goofball!

video

1 comment:

Janine said...

Ha ha G.! You are so talented and you did so well telling all those jokes! How did you remember them all?

Blog Widget by LinkWithin

Past Posts

FEEDJIT Live Traffic Feed